Херсонський колаборант привітав закарпатського «русина» Тяска

Давно на сторінках нашого видання ми не згадували про так званих лідерів закарпатських русинів - Михайла Тяска та Василя Джугана, які з початком повномаштабної війни росії стосовно України "взяли у рот води" та жодним чином не коментують агресію кремля. 
3 2014 року Тяско та Джуган (зять та тесть), які очолюють підконтрольну ФСБ організацію "Всесвітній конгрес Підкарпатських русинів" зайняли чітку антиукраїнську позицію та з Чеської республіки, де постійно проживають, робили все, щоб зпоганити імідж офіційного Києва. Відомо, що вищезгадані особи неодноразово відвідували рф та проводили там зустрічі, як з представниками спецслужб,так і з пропагандистами. В Чехії підтримували постійний зв'язок з президентом республіки Мілошом Земеном, який в ЄС вважався одним з друзів путіна. Але наші чесько - закарпатські русини з 24 лютого не зробили жодної публічної заяви, як на підтримку рф, так і, звісно, на підтримку України та ЗСУ. 
Цими днями в закарпатського сепаратиста Михайла Тяска був день народження, у звязку з чим він отримав привітання від колаборанта з Херсонщини, який нині активно співпрацює з окупантами на Півдні України. Геніченський сепаратист Рустем Німетуллаєв від імені проросійської організації «Кирим бірлігі», яку після анексії Криму створили як альтернативу проукраїнським рухам на території півострову. В привітанні Німетуллаєв, відомості про якого є на сайті "Миротворець", дякує Михайлу Тяску "за плідну співпрацю". 
Цікаво за яку саме? Можливо ця співпраця повинна зацікавити правоохоронців Чехії та інших країн Євросоюзу?












рейтинг: 
  • Подобається
  • 2
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.