Керівник закарпатського осередку "Партії Шарія" продовжує займатися антиукраїнською пропагандою

Декілька років тому на Закарпатті з'явилася ще одна колаборантська організація з розрахунком на молодь - це "Партія Шарія".
Звісно, що Шарій, який сам є аморальним кремлівським мерзотником, за спиною якого є і педофільний скандал, шукав собі соратників зі схожою біографією. Закарпатський осередок очолив дуже підозрілий тип, колишній правоохоронець Сергій Носалюк, який через корупційні дії змінив офіцерські погони поліцейського на зеківську робу у в’язницю. Носалюк не зміг приховати свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, за що і потрапив у касту «опущених».
Всі вісім років війни з московитами Носалюк займав активну антиукраїнську позицію, а після того як став керівником "Партії Шарія" – взагалі повністю повторював тези свого шефа Антатолія Шарія та кремлівських пропагандистів. Здається, зараз Носалюк повинен би був залягти на дно і мовчати як його «товариші» по цеху з "ОПЗЖ" Закарпаття, але ж ні, Сергій активно критикує Головнокомандувача, декомунізацію, йому не подобається українська пісня та історія України.
Більше додати нічого, бо горбатого лише виправить …. Закарпатці, ми повинні знати тих, хто кликав путінських орків в Україну!





TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.