Хто такий ужгородський "ватник" Салтиков та хто за ним стоїть? (ВІДЕО)

Цими днями в Ужгороді стався скандал. Невідомі пенсіонери принесли квіти до ліквідованого погруддя російського поета пушкіна. Але ж хто ці люди і яка їхня мета? Про це повідомили цілий ряд закарпатських ЗМІ та телеграм – каналів! Як стало нам відомо організував акцію мешканець Ужгорода, етнічний росіянин, уродженець міста Саратова Володимир Салтиков. У радянські часи Салтиков навчався у військовому училищі, після закінчення якого пішов служити артилеристом на Закарпаття у Виноградів. Володимир Салтиков очолює на Закарпатті проросійський літературний гурток «Русь» імені пушкіна.
Цікаво, що окрім підполковника радянської армії Салтикова в цей «гурток» входять ще два відставних КГБшники Володимир Сурнін - викладач історичного факультету УжНУ та Михайло Тємнов, який має паспорт рф, а після початку повномасштабної війни втік у Словаччину, де проживають його діти, та висвятився у священника мп. Також активним «літератором» кружка був екс - керівник партії «руський блок» Закарпаття Сергій Тимко.
Довгі роки Салтикова та його «Русь» фінансувала родина екс - мера Ужгорода Віктора Погорєлова, син якого Андрій очолював в Ужгородській міській раді фракцію «ОПЗЖ», а зараз переховується на московщині.
З 2014 року провокатор Салтиков постійно влаштовував провокації, для картинки для ЗМІ рф одягав на 9 травня георгіївську ленточку, використовував російські прапори…

Після однієї такої провокації був затриманий ветеранами полку НГУ «Азов» та активістами «Нацкорпусу» і доставлений в поліцію Ужгорода. Пропонуємо вам переглянути відео, де Салтиков після затримання потрапив у поліцію!


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.