На Закарпатті з'явилася нова русинська сепаратистка, яка працює на Брензовича (ВІДЕО)

З початком повномасштабної війни більшість русинських сепаратистів залягли на дно, це такі відомі персонажі як Іван Данацко, Дмитро Сидор, які зараз пробують "переобутися" та заперечують все те, що казали раніше. Значно зменшили активність закордонні політичні русини - Тяско та Джуган, зменшили свою медійну присутність і ті, хто засів на московії.
Так ось, Сверловіс і Гецко взагалі зникли з медійного простору, єдина, хто ще зрідка з'являється в росЗМІ, це хустська представниця найдревнішої професії Таня Поп.
Але при тому, що ці так звані "лідери" русинів самі стараються відмовчатися, виштовхують в інформаційний світ свої нові проекти, одним з них є так така собі Аня з Іршави.
В попередніх відео вона вже наговорила на стільки , що дівкою зацікавилися українські спецслужби.
Цього разу навіжена Аня заперечила, що Закарпаття - це Україна, та вимагає приєднатися до Угорщини. На нашу думку, за такими словами дівчини може стояти зрадник України Василь Брензович, який зараз переховується в Будапешті від правоохоронних органів України та підтримує тісні контакти з русинами - сепаратистами з Чехії Михайлом Тяском та Василем Джуганом.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.