Румунський аналітик знову поширює проросійські наративи

З початком повномасштабної війни рф проти нашої країни, серед різних країн «підняли голови» активісти, поплічники країни агресора, яких остання використовує у власних цілях.  
До такої категорії відноситься румунський політичний аналітик Хартманн Ханс (Hartmann Hans), який під час виступу 02 жовтня 2023 року на телевізійному телеканалі «Gindul», засумнівався у компетентності Президента України Володимира Зеленського відносно керування державою.
Хартманн Ханс піддався жорсткій критиці, заявивши на наступному - «Війна в Україні мала розпочатися на 2-3 роки раніше. Я про це офіційно заявляю. Подібного роду аналітики як я, про це знали. Ще за часів Порошенка це було зрозуміло. В принципі Порошенко заявив, що розпочнеться війна з рф. Пані Меркель спільно з Президентом Франції брехали всьому цивілізованому світу, в тому числі Європі, про це, придумовуючи різного роду історії про заснування України за часів фараонів. Українцям на постійній основі передавалася зброя для початку війни, однак Порошенко цього не хотів. Згодом до влади прийшов цей суб’єкт Зеленський, який виявився некомпетентним політиком, він не зміг зробити необхідні кроки для недопущення війни. За шість місяців російські війська захопили близько 140 тисяч квадратних метрів української землі».      
Така категорія осіб, завжди викликає подив, оскільки, сидіти в іншій країні і говорити різного роду нісенітницю на камеру завжди просто, а бути в країні де йде справжня війна, мабуть не стане сміливості. Про цього персонажа ми вже писали у своєму виданні.
І це відбувається не просто так, а саме напередодні запланованого візиту української делегації в Румунію, де будуть обговорюватися важливі партнерські питання. Ворог завжди на поготові. Тому й надалі будем слідкувати за такими персонами і публікувати їх виступи.    
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.