Румунські "ліваки" активно проводять антиукраїнську політику та загрожують існуванню державі Румунія

Зараз кремль змінив свою політику "5 - колони", наприклад, ще декілька років тому вони ставили на "праві партії" в ЄС, а станом на сьогодні все частіше роблять ставку на неомарксистів, так званих "соціал - демократів", які дуже близькі по духу москві. 
Так, одна така ставка на "ліваків"-антиєвропейців вже спрацювала в Словаччині, адже перемогу на виборах здобула неокомуністична популістська партія українофоба Роберта Фіцо.

З початком повномасштабної війни рф проти нашої країни, серед різних країн «підняли голови» активісти, поплічники країни агресора рф, яких остання використовує у власних цілях.  

До такої категорії відноситься румунський журналіст, політик та колишній член Плати депутатів Румунії від «Соціал-демократичної партії» Козмін Гуша, який 08 жовтня 2023 року опублікував інтерв’ю під заголовком «Чорна людина сьогоднішнього дня - Володимир Зеленський».  
Зокрема, Козмін Гуша наголосив, пряма мова: «Чорна людина сьогоднішнього дня! Уявить собі Володимира Зеленського. Я маю багато причин для того щоб оголосити В.Зеленського чорною людиною сьогоднішнього дня. Вказане твердження я роблю на підставі матеріалу, який заявився на днях в західній пресі, а саме мав місце витік інформації від секретних служб Швейцарії. Наголошую, мова їде не про російські, угорські або китайські спецслужби, а Швейцарські. Зокрема, вони пишуть про те, що в Україні  нічого не робиться без дозволу диктатора Зеленського. В Україні відсутнє свобода слова, всі хто не згоден з політикою влади зазнають переслідувань. Скоріш за все на нього, Зеленського, чекає арешт або навіть фізичне усунення. Я Вам вже понад рік намагаюся відкрити очі та продемонструвати правду на те що відбувається в Україні, хоча на мою адресу поступали різного роду погрози.  Я думаю що найближчим часом Ви самі зможете переконатися у моїх словах». 

Невже румунському журналісту не має більше про що говорити, а потрібно лізти у суспільно-політичні процеси, які відбуваються на території іншої держави. Відповідь очевидна, вплив російської пропаганди сильна, під яких потрапляють і подібного роду румунські журналісти.

Достовірно відомо, що за більшістю таких процесів всередині Румунії стоїть місцевий кримінальний авторитет Михайло Лаурук, який напряму пов'язаний з Віктором Медведчуком, Нестором Шуфричом та так званими закарпатськими русинами Петром Гецко та Дмитром Сидором.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.