Якщо б вибори в Угорщині відбулися до кінця 2023 року, то Орбан та його партія пролетіли б як "фанера над Будапештом"

В Угорщині, а особливо у великих містах країни, все більше зростає невдоволеність політикою прем'єра Віктора Орбана та його партією "Фідес".  Чому так, і саме зараз?  

Через антизахідну політику Орбана та відкриту проросійську політику чинний прем'єр - міністр розпочав втрачати довіру саме тих громадян, які принесли йому на минулих виборах перемогу, а це виборці "правих" поглядів, які не підтримують азіатську політику. 

Віктор Орбан зробив велику "роботу", зробивши жахливими стосунки країни з НАТО та ЄС. За останні місяці він отримав велику кількість дорікань, як з Білого Дому у Вашингтоні, так і від європейських лідерів. Зокрема, тільки протягом останнього місяця "орбанську політику" критикували лідери Чехії, Німеччини та Франції, а це все добре розуміє угорський виборець. 

За повідомленням Дебреценського інституту політичних та соціальних досліджень, якщо б вибори до парламенту Угорщини відбулися до кінця 2023 року, то партія Віктора Орбана дістала б мінімум місць, і на цьому б закінчилася "ера" Орбана. 

Нагадаємо, нещодавно в Берегові за підтримки угорської влади відбувся "шабаш", де до спілкування з українськими студентами мав доступ зрадник України Василь Брензович та проросійська депутатка в Європарламенті від "Фідес" Андреа Бочкор.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.