Боротьба за владу чи за справедливість: чого добивався насправді депутат-підривник на Закарпатті?

«Всі, хто не підтримував його думку автоматично ставали погані. Він хотів бути секретарем сільради, дуже. У нього не було підтримки.  Його підтримували кілька депутатів. Навіть власна фракція не була за нього. Питання на сесію вони не вносили, бо знали, що не мають підтримки. Натомість внесли іншого. Теж від «Слуги народу». За нього і проголосували», - повідомляють місцеві ЗМІ. «Саме це стало детонатором, а не премії. Після всього цього він попросив вийти тих, хто його підтримував на вулицю. Вони вийшли. Він їм сказав йди звідти, а сам повернувся і кинув гранати», - переконує близький до підривника колега.
Батрин входить до складу комісії з питань законності, правопорядку та депутатської етики у Керецьківській ТГ. За даними YouControl, на людину з такими даними – Батрина Сергія Михайловича – раніше був зарєстрований ФОП, який займався вантажними перевезеннями. На сьогодні діяльність цього ФОПу припинена. У коментарі для ТСН.ua представник місцевої влади розповів, що Батрин – "це вічний опозиціонер по відношенню до сільської влади", який "останнім часом він став неадекватом".
 Нагадаємо вам, що операцію депутату-підривнику завершили - у нього було несмертельне поранення в живіт, наразі його життю та здоров'ю нічого не загрожує.
Поранений під час вибуху гранат голова Керецьківської громади Михайло Мушка вже у свідомості, у нього поранення середньої важкості, він спокійно спілкується з медперсоналом. Раніше його затримували на хабарі.
Нагадаємо, Мушка є представником проросійської політичної партії "Опозиційна платформа — За життя", лідером якої є кум президента Росії Владіміра Путіна Віктор Медведчук, раніше його затримували на хабарі, вони разом зі спільницею вимагали неправомірну вигоду з місцевих підприємців за розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.
Нагадаємо вам, що Батрин  дуже сильно сперечався на засіданні сільської ради зі своїми колегами та вимагав, щоб відзвітували за бюджет 2023 року, а потім ухвалювали бюджет на 2024 рік. За кілька хвилин до вибуху депутат сварився з колегами, що не можна під час війни виділяти сільському голові надбавку 50% та щомісячну премію 100% від окладу.


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.