В Хустській єпархії УПЦ мп прославляли російську святу Ксенію Петербурзьку

6 лютого РПЦ та її філія в Україні (УПЦ МП) відзначали день народження святої російської православної церкви Ксенії Петербурзької, яка жила в царській росії у ХVIII столітті, а сучасна РПЦ створила про Ксенію ряд легенд та канонізувала її в 1988 році.

Звісно таку подію не могли пропустити в одній із найскандальніших єпархій УПЦ мп - Хустській єпархії, яку очолюють громадяни рф митрополит Петровцій та єпископ Голубка.

На вашу думку, шановні українці, це взагалі нормально, що в храмах України згадують російських святих?

Раніше ЗМІ повідомляли, що в Хустській єпархії московського патріархату митрополит Марк (Петровцій) молився за душу улюбленого князя російського диктатора путіна Олександра Невського.

На священному синоді ПЦУ, який відбувся 2 лютого, князя Невського виключили зі списку святих Православної церкви України.

До пам'яті князя Олександра Невського позитивно відносилася і "совецька" пропаганда, так, за ініціативою ката українського народу Сталіна в 1942 році був ініційований орден Олександра Невського, яким нагороджувалися командири червоної армії.

Так, і нині в РФ орден Невського отримують офіцери ворожої армії, які вже другий рік підряд проводять геноцид українців.

УПЦ МП + РПЦ = ФСБ.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.