Стало відомо, хто може зайняти крісло голови Закарпатської ОВА

Звісно ж, офіційної інформації про нове призначення поки нема. Але, як повідомив колишній нардеп Ігор Мосійчук, Закарпатську область може очолити нинішній заступник Віктора Микити — Мирослав Білецький.
Нагадаємо вам, що вчора Кабмін погодив звільнення Віктора Микити з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації. Але як то кажуть «святе місце порожнім не буває», і тому заміна вже готова. Так от, наступним очільником Закарпаття має стати - Білецький Мирослав Золтанович, який досі займав пост першого заступника голови Закарпатської обласної військової державної адміністрації.
Також як повідомляють місцеві ЗМІ, начальником Закарпатської ОВА може стати теперішній голова облради Роман Сарай, а його місце з великою вірогідністю обійме Мирослав Білецький (перший заступник начальника ОВА).
Таким чином вдасться забезпечити стабільність та уникнути турбулентних процесів в краї.
Також була озвучена інформація, що крісло очільника Закарпаття може зайняти нинішній голова Мукачівської РВА Сергій Гайдай, який з 24 лютого 2022 року до 15 березня 2023 року очолював Луганську обласну військову адміністрацію.
Указ про призначення підпише Володимир Зеленський одразу після того як повернеться із закордонного відрядження з Німеччини у цю неділю, 8 вересня. А в.о. голови Закарпатської ОВА призначать у понеділок, 9 вересня.
Ну що ж, будемо спостерігати за політичними змінами в нашій області та країні в цілому.



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар