Скандал в Ужгородському РТЦК: солдат на роботу не з'являвся, зарплату отримував, а займався відкриттям власної кав'ярні

Цю інформацію повідомили багато місцевих ЗМІ згідно отриманої інформації щодо перевірки діяльності центрів комплектування та їх керівників у Закарпатській області.За словами ужгородського гастрономічного блогера Олександра Богданова, відкрили заклад «LIKE TIME by GASTRO HOOLIGAN» на вулиці Довженка, 16 у квітні “ребята из Одессы”. Але колектив змішаний, у якому присутні і креативні ужгородці.
Тобто солдат, який, імовірно, переїхав в Ужгород на початку війни з Одеси і став на службу до Ужгородського РТЦК СП, мав час відкривати кафе і підбирати персонал. Ніхто насправді не засуджує відкриття кав’ярень військовослужбовцями. Але постає питання: чи багато солдат, які несуть службу у ЗСУ, встигають і виконати всі наряди і ще збігати відкрити й облаштувати кафе?
Водночас, за інформацією користувачів соцмереж, керівник Ужгородського РТЦК СП Ігор Тищук, у підпорядкуванні якого служить власник цього закладу, є кумом такого собі ужгородця на прізвисько Шоні, якого разом зі спільником уже вдруге в червні цього року затримали працівники СБУ як організатора нелегального переправлення ухилянтів на Закарпатті.
Нагадаємо вам також про перечинського військкома, який змушував солдатів будувати йому будинок, хустського любителя радянської символіки та його колеги з Міжгір'я свідчать про те, що поле для перевірки і розслідувань діяльності “військкомів” на Закарпатті, про яке оголосив нещодавно Президент, широке.
Відрадно, що за офіційним повідомленням Нацполіції, у результаті проведення слідчих дій за місцем розташування МСЕК та ВЛК у різних областях України, у приміщеннях ТЦК та за місцем проживання причетних до схем осіб поліцейські вилучили понад 10 000 особових медичних справ, журнали реєстрації осіб, які пройшли та проходять комісії, тощо.
І суспільство вимагає таких розслідувань у ім’я справедливості і побудови тієї держави, за яку сьогодні гинуть на війні з росією у тому числі і наші земляки.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.