Український військовий Євгеній Кузнєцов викрив аферистку Андрею Бочкор

Наше видання вже неодноразово писало про уродженку Закарпаття, громадянку Угорщини, депутата Європарламенту від провладної партії Угорщини "Фідес" Андрею Бочкор.
Як ми повідомляли читачам раніше, Бочкор активно просуває в Європі тези Путіна та Орбана.
Антиукраїнською роботою Бочкор зацікавилися і українські військові, так Голова Союзу воїнів-добровольців Євгеній Кузнєцов повідомляє наступне:
" Громадська організація «Союз воїнів-добровольців» вирішила розібратися у цій ситуації і направила запити до Закарпатської обласної ради та адміністрації із проханням надати інформацію чи уповноважували органи державної влади та місцевого самоврядування Андрею Бочкор на представництво інтересів закарпатських угорців у європейських інституціях, зокрема, в Європарламенті.

Отримані відповіді нас схвилювали. Згідно з ними, ні військова адміністрація, ні обласна рада не підтверджують делегування Андреї Бочкор для представництва інтересів закарпатських угорців у Європарламенті. Це кидає тінь на її заяви та підводить під сумнів її правомірність, як представниці цієї національної меншини.
Залишаючи оцінку цієї ситуації в руках читачів, варто зазначити, що дослідження громадської організації підіймає питання про розбіжності між заявами депутатки Андреї Бочкор та офіційною інформацією від обласної влади та органу місцевого самоврядування.

Це викликає серйозні сумніви щодо легітимності «представництва» Андреї Бочкор і її заяв про утиски угорців в Україні. Чи є вона справжнім голосом закарпатської угорської громади? Чому вона постійно заявляє про необхідність захисту угорців, якщо не має навіть підтвердження свого статусу делегування?

До всього, Андрея Бочкор лобіює «мирний план» війни, що був запроваджений державним зрадником та кумом Путіна Віктором Медведчуком.
Цей випадок вимагає прозорості та реагування відповідних органів, які повинні доручити представляти інтереси угорської громадисправді дипломованим представникам МЗС України." - повідомляють у Союзі - воїнів добровольців.
Бочкор  останні 10 років вела співпрацю з представниками ОПЗЖ Медведчука та керівником КМКС Василем Брензовичом, тобто з явними колаборантами, які за орбанський форінт рідну мати продадуть.
Хорошою новиною, є той факт, що серед угорців Закарпаття з початку повномаштабної війни рейтинг угорської партії "Фідес" та Віктора Орбана впали до мінімуму, точно така ситуаціє з екс - лідером угорців Закарпаття Василем Брензовичем.
Останнім часом серед угорськомовного населення все більшої популярності наберає щирий патріот України, Голова Демократичної Спілки Угорців України Ласло Зубанич.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.