ІПСО ворога згадало про Ужгород


Сьогодні ми вже повідомляли наших читачів про те, що в обласному центрі Закарпаття Ужгороді на площі Шандора Петефі до Дня захисників та захисниць зараз встановили пам'ятні знаки на честь загиблих героїв, які жили в нашому місті та загинули на фронтах російсько - української війни, захищаючи нашу Батьківщину. 
На це вже відреагували російські боти, які розпочали ІПСО-акцію щодо цієї події. Наразі точно не відомо хто стоїть за цими ботами, але сто відсотків корені такі російські акції беруть із самого Закарпаття. 
На думку наших ІТ - працівників, спеціалістів з ІТ - безпеки, за цим можуть стояти представники "політичних русинів", а саме Михайло Тяско, який нині проживає в республіці Чехія та вже понад 10 років працює на фсб.
З іншої сторони за цим може стояти син ексмера Ужгорода Віктора Погорєлова Андрій, який очолював в обласному центрі краю "ОПЗЖ" Віктора Медведчука, а перед повномасштабною війною рф проти України втік у Москву, де і проживає сьогодні. 

Ми разом з вами повинні фіксувати такі випадки, бо цілком можливо, що вони стануть доказом у майбутніх кримінальних справах щодо зрадників України.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.