ТОП - 3 українофоби з партії "ОПЗЖ" в Ужгороді (ФОТО)

"ОПЗЖ" Віктора Медведчука, окрім того, що являється п'ятою колоною кремля в Україні, ще є першими в Україні по українофобству. Це єдине, в чому партійці цієї політсили були щирі, тобто "ОПЗЖ", а по факту українська філія путінської партії "Єдіная расєя", щиро ненавиділи Україну, нашу культуру, історію, мову та традиції.
Головним українофобом в "ОПЗЖ" Ужгорода був керівник фракції в Ужгородській міськраді Андрій Погорєлов, який активно виступав на антимайдані Закарпаття в 2014 році, організовував "тітушок" для злочинної проросійської влади Януковича та роздавав інтерв'ю росЗМІ під час анексії Криму та окупації Донбасу.
Андрій Погорєлов з 2014 року по 2022 рік, будучи депутатом Ужгородської міськради, активно підтримував московську церкву в обласному центрі Закарпаття, тісно спілкувався з керівниками МП в краї - Марком, Федором та Дмитром Сидором.
Головним «проштовхувачем» Андрія Погорєлова в "ОПЗЖ" був Нестор Шуфрич, який особисто рекомендував Андрія перед кумом путіна Медведчуком.
За повідомленнями закарпатських ЗМІ, саме Погорєлов мав очолити російську окупаційну владу в Закарпатті після того як московсько-терористична армія бункерного діда мала захопити за "два тижні" всю територію України.
На друге місце ми поклали депутата міськрдгади від "ОПЗЖ" місцевого бізнесмена Ігоря Матюка, який був правою рукою Погорєлова, як в справах по бандитизму, так і в антиукраїнській прокремлівській роботі в нашому регіоні.
Відомо, що ці двоє любителі "руського міра" покинули Україну ще на початку лютого 2022 року, ще до повномаштабного наступу московії на Україну.
Третє місце різділяють два кандидата в депутати до Ужгородської міськради від "ОПЗЖ", які так і не стали депутатами, це скандально відомий керівник партії "руський блок" Закарпаття - Тимко Сергій та вже вищезгаданий піп сепаратист Дмитро Сидор.


рейтинг: 
  • Подобається
  • 2
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.