В Румунії активізувалася агентура ФСБ: депутатка парламенту Діана Іванович-Сошоака та бізнесмен Михайло Лаурук

 
Читачі нашого видання добре ознайомлені з такими персонами з Румунії як депутатка парламенту Діана Іванович-Сошоака, яка стала відома своїми проросійськими заявами в стінах парламенту та на румунському телебаченні.
Ця румунська політикиня відкрито, не приховуючи, показує на весь світ свою приналежність до спецслужб рф.

Вона хвалить військових злочинців Путіна та Лукашенко, виправдовує злочини армії рф та прославляє угорського прем'єр-міністра автократа Віктора Орбана, який і нині по плану відновлення "великої Угорщини" має територіальні претензії і до батьківщини депутатки Румунії, адже угорські імперіалісти і сьогодні хочуть загарбати майже всю територію румунської Трансільванії.
Депутатка парламенту Румунії Діана Іванович-Сошоака об'єдналася ще з одним добре відомим фсбшником, так званим лідером русинів Румунії Михайлом Лауруком, який є агентом ФСБ, володіє нафтовидобувним бізнесом у Румунії та тісно співпрацював з кумом путіна Віктором Медведчуком та його політичними проектами "Український вибір" та "ОПЗЖ".

Михайло Лаурук знаходиться в постійному контакті з політичними русинами Закарпаття Михайлом Куцином, Петром Гецко, Дмитром Сидором, Тетяною Поп, Василем Джуганом та Михайлом Тяско.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.