Головний русин "підкарпатської русі" зустрівся з ідеологом рашизму Олександром Дугіним


Наш постійний читач добре знає громадянина Румунії, так званого політичного русина Михайла Лаурука, який тісно співпрацював в Україні з проросійськими партіями на зразок "Українського вибору" та "ОПЗЖ" Віктора Медведчука, з яким мав бізнес-стосунки.

Також Михайло Лаурук співпрацював з УПЦ мп, зокрема з відомим ужгородським попом-сепаратистом Дмитром Сидором, та з керівником Хустської єпархії УПЦ мп митрополитом Марком, який за інформацією змі є громадянином росії. Зараз в ФСБ рф проведена рокіровка серед так званих русинів Закарпаття.

Так як до повномасштабної війни рф з Україною цей рух очолювали Петро Гецко, Василь Джуган , Михайло Тяско та інші, то після 24 лютого 2022 року спецслужби рф передали керівництво уродженцю Тячівщини Михайлу Куцину та громадяну Румунії Михайлу Лауруку. Михайла Лаурука зараз сміло можна назвати головним агентом ФСБ в східній Європі. Про це свідчать його постійні відрядження в москву, де він відкрито демонструє фото з Захаровою, Лавровим та іншими військовими злочинцями та пропагандистами. Цього разу Лаурук предоменстпував фото з ідеологом рашизму Олександром Дугіним.

Нагадаємо, в серпні 2022 року невідомі люди ліквідували доньку Олександра Дугіна Дарію, підклавши під її авто вибухівку.

Цікаво чи розуміє Лаурук, що у всіх активістів "руського міра" кінець один!?
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.